Jornades Professionals de Biòlegs a Terres de l’Ebre

Des del Col·legi de Biòlegs de Catalunya impulsem les activitats i col·laboracions de tots els professionals de la biologia que estan treballant arreu del territori des dels diversos vessants de la nostra activitat. Per aquest motiu vam organitzar unes jornades per donar a conèixer totes les iniciatives i activitats que duen a terme els biòlegs que desenvolupen la seva activitat a les Terres de l’Ebre, que es va celebrar a l’Auditori Sixto Mir  de La Ràpita (Tarragona), el 2 i 3 de juny de 2023. El territori de les Terres de l’Ebre és especialment interessant per moltes de les disciplines exercides pels professionals de la biologia, tant pel que fa als seus aspectes humans i socials com per la vàlua dels seus ecosistemes i la biodiversitat que representen.

Els participants en la jornada van exposar breument, les activitats que duen a terme, els problemes que han sorgir per desenvolupar-les i el resultat obtingut, i van tenir l’oportunitat d’intercanviar experiències i col·laborar en la resolució de problemes o conflictes que millorin la nostra activitat professional, enriquint-la.

La meva contribució:

I la de la resta de participants, molt interessants:

https://cbiolegs.cat/2023/06/05/sessions-jornades-biolegs-terres-ebre/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *