GastroMar 2022

Els dies 20, 21, 22 de març a L’Ampolla hi tindrà lloc la segona edició del GastroMar l’Ampolla, impulsat per l’Ajuntament de l’Ampolla, neix com un esdeveniment per donar a conèixer els productes del mar de les Terres de l’Ebre i per extensió de la Mediterrània i consolidar el municipi com a espai gastronòmic del Delta de l’Ebre.

Post-Cuiners-i-Ponents-GastroMAR-2022-768x768

Ha estat un plaer compartir una estona i parlar d’aqüicultura, de la seva interacció amb la pesca, de innovació, de tendències, de cultura i de futur, tot lligat amb la gastronomía com a element que ens diferencia i alhora ens uneix, que ens convida a reflexionar sobre el sentit de l’alimentació.

Podeu veure aquestes reflexions a partir del temps: 08:09

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *