La vaca tecnològica / 40

La vaca tecnològica / 40 Historias acuícolas de Cristóbal Aguilera de l’IRTA

Som terra

20/04/2018

La vaca tecnològica / 40 Historias acuícolas de Cristóbal Aguilera de l’IRTA

http://programes.laxarxa.com/audio/137373

«Historias acuícolas, la acuicultura desde dentro» és un llibre dificil de classificar. Es divulgació científica? sí. Té qualitat literària? Sí. És un llibre ple d’ironia? sí. És un llibre que recull experiències autobiogràfiques? sí. És un llibre d’il.lustracions? sí És un llibre de llibres que recull històries curtes? també. És tot això i algunes altres coses. Historias acuícolas del divulgardor, blogger, investigador de l’IRTA i expert en aqüicultura Cristòbal Aguilera 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *