1er festival de coworking rural de Catalunya

El coworking és una forma de treball que permet a professionals independents, emprenedors i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar projectes professionals de forma independent, alhora que es fomenten projectes conjunts.

Aquesta nova forma de treballar suposa una oportunitat per als professionals que volen treballar en un espai col·laboratiu sense renunciar a un entorn rural. Així, i de manera indirecta, els espais de coworking rurals provoquen una activació econòmica del territori i ajuden a fixar-hi la població activa.

“Cowocat_Rural vol contribuir a atraure i fixar capital humà qualificat a les zones rurals, amb la corresponent retenció de talent: un factor clau pel desenvolupament d’aquests territoris.”

Fail, Fast & Fun, a càrrec de l’Anaïs Valmaña, l’Àngel Mesado, la Marian Drago i el Cristóbal Aguilera.

Quatre persones emprenedores a l’escenari ens explicaran la seva experiència personal davant dels fracassos als quals s’han enfrontat durant la seva trajectòria professional i com, gràcies a aquests errors, han aconseguit èxits i encerts. El showman ebrenc Àngel Miñana, les entrevistarà amb una perspectiva humorística perquè fracassar és necessari i positiu.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *